Ge en gåva!

Som givare är du med oss och kämpar för att nå visionen – ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta. Ditt värdefulla stöd bidrar till att kunskap om de reumatiska sjukdomarna kan spridas till fler, att politiker och beslutsfattare för hjälp att fatta beslut som är bra för reumatiker, att det kan forskas mer på reumatiska sjukdomar och att reumatiker kan få stöd att leva ett bra liv med sin sjukdom. Tack!

Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare är du med oss och kämpar för att nå visionen - ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta - varje dag, året om. Det är vi ofantligt tacksamma för! Ditt värdefulla stöd kan bidra till att kunskap om de reumatiska sjukdomarna kan spridas till fler, att politiker och beslutsfattare för hjälp att fatta beslut som är bra för reumatiker, att det kan forskas mer på reumatiska sjukdomar och att reumatiker kan få stöd att leva ett bra liv med sin sjukdom. Du kan också välja om du vill ge dina gåvor till något specifikt område nedan. Tack!

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Vet du om att du kan få skattereduktion på gåvor?

Skattereduktion för gåvan till Reumatikerförbundet kan du få genom att välja ett av dessa två olika ändamål:

  • Forskning – din gåva går till Reumatikerförbundets utdelning av forskningsanslag.
  • Stöd – din gåva går till stöd för social hjälpverksamhet och Reuma Direkt.

Alternativet Där pengarna bäst behövs kan inte ge någon skattereduktion, men sådana gåvor går till förbundets verksamhet i enlighet med stadgarna, t ex för informationssatsningar.

Ta reda på vilka förutsättningar du måste uppfylla för att kunna få skattereduktion: Skattereduktion

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida med formulär för kortuppgifter. Se till att ha kortuppgifter redo.

  • Visa
  • mastercard

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Organisationens integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®